Over ons

Voorraad

Doordat steeds meer elektromotoren en technisch- elektrische installaties worden bestuurd door frequentieregelaars, hebben wij een groeiend assortiment van deze op voorraad. Zo kunnen wij u binnen 24 uur de meest voorkomende types uit voorraad leveren. Wij leveren van 0.37kW tot 8MW vermogen. Of u nu opzoek bent naar frequentieregelaars voor pompen, liften, loopbanden of andere doeleinden, wij hebben ze allemaal. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor aqua-installaties (volgens alle IP specificaties).

Aanbod Frequentieregelaars

Gezien de verschillende behoeftes van onze klant, zijn wij in staat om vrijwel alle gangbare merken frequentieregelaars te leveren. Hierdoor kunnen wij alle wensen van onze klanten behartigen. Zie onze lijst van gangbare merken onderaan de pagina.

Onderhoud en reparatie

Natuurlijk kunt u bij ons ook uw frequentieregelaar laten repareren. Door onze aan huisservice, kunnen wij uw frequentieregelaar komen ophalen door heel Nederland en omgeving. In de meeste gevallen kunnen wij u ter plekke al aangeven wat de oorzaak is van het probleem. Uiteraard bieden wij ook periodieke controles en onderhoud aan uw frequentieregelaars

Leasing frequentieregelaar

Alle frequentieregelaars tot 250kW kunt u ook direct bij ons leasen. Alle overige vermogens zijn op aanvraag ook leverbaar. Levering geschiedt in de meeste gevallen de volgende werkdag. Dit is ideaal tijdens een project of werkzaamheden die van korte duur zijn. Neem voor meer info gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Lijst met gangbare merken/leveranciers

ABB
Danfoss
Eura
Fuji
Mitsubishi
Siemens